info kérés

info kérés

HozzászólásSzerző: Brekikeki » 2009.09.12. 09:46

sziasztok, én azt szeretném megtudni, h 2006-os vagy akár 2008-as feladatsorokat és megoldásukat hogyan tudom megtekinteni.köszi
Brekikeki

Re: info kérés

HozzászólásSzerző: ildijoo » 2009.09.14. 12:12

sajnos ezek most még nem elérhetőek, de már dolgozunk rajta, hogy minél hamarabb újra hozzájuthassatok!
és mindenképpen tájékoztatunk majd róla!

üdv,
ildi
ildijoo

HozzászólásSzerző: bambusz » 2010.02.04. 13:35

Telefonon próbáltam elérni az intézményt,de nem volt elérhető. A jelentkezési lapot próbáltam letölteni,de csak a tavalyi tanévre vonatkozó van fenn az oldalon. A grafikus és szakács képzés után érdeklődnék, milyen módon tehetném ezt meg?
Üdvözlettel: Bognár Blanka
bambusz

HozzászólásSzerző: ildijoo » 2010.03.26. 11:28

Kedves Blanka!
Már teljes egészében elérhető az új jelentkezési lap, és tudsz érdeklődni is telefonon reggel 10 és du. 5 között, vagy a honlapról küldj egy érdeklődést/ajánlatkérést és felhívunk téged telefonon!

Üdv,
ildi
ildijoo

HozzászólásSzerző: tunde0627 » 2010.04.22. 10:03

Elküldtem az érdeklődésemet az ötvös szakma részletei iránt.Fel is hívott egy kolléga,aki elmondta a részleteket,de azt mondta,hogy árat nem mondhat.Miért titok egy képzés ára?Hogyan dönthetnék,hogy belevágok-e,ha azt sem tudom,mennyibe kerül?Már van egy szakmám,így csak az önköltséges képzés jöhet szóba.Legyenek szívesek tájékoztatni az árról,hogy el tudjam dönteni,hogy jelentkezzek-e!
Láttam a honlapon,hogy vidéken is terveznek képzéseket.Ennek a részleteit mikor lehet megtudni?Érdekelne,hogy mely szakmákat indítják vidéken,illetve hogy az ötvös képzés indul-e valahol vidéken is.
Köszönettel:Tünde
tunde0627

HozzászólásSzerző: ildijoo » 2010.07.16. 14:47

Kedves Tünde!
a térítési díjakat a következő linken tudod megnézni (ez egységes minden szakmánál):
http://www.ringszki.hu/index.php?option ... Itemid=414

Vidéken egy helyszínen, Szombathelyen indítunk képzéseket, ennek részleteiről a későbbiekben értesítünk, ha kéred, ha jól tudom, a művészeti szakmák ott is lesznek.

Üdv,

i
ildijoo

HozzászólásSzerző: Krisyta » 2010.07.30. 10:41

Tisztelt Cím!

Érdeklődni szeretnék az alábbi képzésről, amit a RING Szakképző Iskola honlapján találtam.

Vidéki helyszín

Az iskolának van vidéki tagintézménye és ebbe is lehet jelentkezni, GRAFIKUS szakra. Az intézmény címe: Szombathely, Simon István u. 2-6.

- Az itt induló képzésre hol, hogyan, mikor és meddig lehet beiratkozni?
- Kollégiumi elhelyezést biztosítanak-e?
- A honlapon talált információ miszerint - „Nappali tagozaton minden hétköznap reggel 9-től van oktatás délután 2-ig. Esti képzésnél a képzés napjai: kedd-csütörtök (15.00 - 21.00), vagy péntek-szombat (15.00 - 21.00 és 9.00 - 15.00). „ - a Szombathelyen induló képzésre is vonatkozik?
- Grafikus képzésnél szükséges-e az oktatott programok előismerete?
- A nyelv oktatás milyen szintről indul, kell-e belőle vizsgázni?
Köszönettel:
Kriszta
Krisyta

FELVÉTELI

HozzászólásSzerző: adrienn88 » 2010.08.10. 21:20

Jó napot Kívánok!

Talán az egyik legfontosabb kérdésem az lenne, hogy az iskolarendszerű képzést - esti - tagozaton támogatja az Állam? 21.életévemet töltöttem be, és még nem volt Okj KÉPZÉSEM - A középiskola után, azonnal a főiskolát kezdtem el, amit ezen a nyáron fejeztem be (még nem sikerült kihasználnom egyszer sem az állami támogatást) . Tehát az lenne az egyik kérdésem, hogyha szeptemberig jelentkezem, akkor az Állami támogatást lehetséges megszereznem: diplomával?

Másodsorban,
aziránt szeretnék érdeklődni, hogy a 'majdani' szeptember 03-ai jelentkezést, csak elektronikusan lehetséges megtenni, illetve, hogy konkrétan az iskolának kell meg címezni vagy a felvi honlapja keresztül? Gondolom akkor nem a felvi, mivel az 10-én (ma) jár le?!

Harmadsorban,
a kérdésem pedig az lenne, hogy 'Masszőr /Gyógymass zőr elágazássa l/ : az "elágazással" mit foglal magában? Szakosodást jelent, vagy konkrétan a masszőri képzésben jelen esetben, a gyógymasszázs is beleívódik?

Köszönöm szépen a segítséget!!

Üdv,
Adrienn
adrienn88

Vissza: Kérdezzen Tanácsadóinktól